Multi-Service neemt plaagdierenbestrijding van de Lukkien over

CRANENDONCK – In april 2022 nam Multi-Service Schoonmaak en Bedrijfsdiensten BV de schoonmaaktak over van Lukkien Servicegroep BV. Na deze overname bleef er veel contact tussen de eigenaren Rob Lukkien van de Lukkien Servicegroep en Frank Verberne van Multi-Service.

Tijdens de regelmatige koffiegesprekken tussen Rob en Frank, gaf Rob te kennen al zijn bedrijfsactiviteiten te willen beëindigen. Frank zag in dat plaagdierenbestrijding een goede aanvulling kon zijn voor Multi-Service daar in het verleden al vaker vragen over plaagdierbestrijding binnenkwamen. Deze werden dan door Lukkien uitgevoerd.

Multi-Service schoonmaak- en bedrijfsdiensten is al ruim 28 jaar actief op vakantieparken en campings. Vanuit deze parken komt al jarenlang de vraag of Multi-Service ook tenten, bungalows, chalets kan behandelen tegen spinnen en andere plaagdieren. Ook in de Horeca en het bedrijfsleven heeft Multi-Service vele opdrachtgevers. Vanaf 1 augustus 22 heeft Multi service met deze overname, plaagdierbestrijding dan ook toegevoegd in haar dienstenpakket.

Multi-Service plaagdierenbestrijding zal de naam Lukkien zeker blijven voeren. Multi-Service plaagdierenbestrijding zal gehuisvest blijven op het Rondven in Maarheeze. De administratie en organisatie zal plaatsvinden op het kantoor in Budel-Schoot. De medewerkers van Lukkien Servicegroep BV treden bij Multi-Service in dienst. Rob zal actief blijven als adviseur. Zijn knowhow en expertise zal niet verloren gaan! De komende maanden wordt ook volop ingezet om de certificaten als erkend plaagdierenbestrijder te behalen. Ook wordt de registratie en administratie rondom de plaagdierenbestrijding geheel geautomatiseerd.

Meer info www.multi-service.nl/plaagdierbestrijding

Foto Rob Lukkien van de Lukkien Servicegroep en Frank Verberne van Multi-Service.