Sjors Sportief & Sjors Creatief weer van start

CRANENDONCK – Jasmijn Damen van OBS de Triolier kreeg op maandag 12 september het eerste boekje en haar prijs overhandigd door Marcel Lemmen, wethouder van de Gemeente Cranendonck! Zij had de meeste stemmen op haar tekening in het vorig schooljaar en daarmee staat deze tekening op het boekje. Via Sjors Sportief & Sjors Creatief kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd kennismaken met een kleine 60 activiteiten die worden aangeboden door verenigingen en andere aanbieders in Cranendonck. Woensdag 14 september om 14.30 uur zijn de inschrijvingen van start gegaan.  Zo kunnen alle basisschoolkinderen kennismaken met heel veel leuke activiteiten! Inschrijven kan via www.sjorssportief.nl. Woon je in Cranendonck maar zit je in een andere gemeente op de basisschool? Haal dan je boekje op aan de balie van De Borgh. Daar liggen boekjes klaar. Heb je als vereniging of andere aanbieder nog kennismakingsaanbod voor leerlingen in het basisonderwijs? Dan kun je die nog altijd aanmelden. Ze staan dan niet meer in dit boekje, maar komen wel op de website. Voor meer informatie neem contact op met Carrie van Hoef, Cordaad Welzijn, via carrievanhoef@cordaadwelzijn of 0031 6-10208470.