NEOS Hamont-Achel opent nieuwe werkjaar

HAMONT-ACHEL – Met een bezoek aan ‘Profel, ramen en deuren’ werd het nieuwe werkjaar van NEOS Hamont-Achel op gang geschoten. Ze werden ontvangen door Jacky Umans en Bart Boonen en na een korte uiteenzetting door Jacky over de Profel-activiteiten gingen ze onder zijn leiding het bedrijf bezoeken. Een fascinerende gebeurtenis. De gedreven gids gaf een mooi inzicht in hoe het hele proces verloopt, vertrekkende van ofwel aluminium staven ofwel van PVC-korrels om op het einde een afgewerkte raam of deur te zien verschijnen, klaar om geplaatst te worden. Iedereen stond ervan te kijken hoe gesofistikeerd dit bedrijf is. Na dit boeiend bedrijfsbezoek werden ze verwacht in restaurant L’Anima waar kok Vincenzo en gastvrouw Evy een heerlijk diner serveerden. Daarna werd het jaarprogramma gepresenteerd via een PowerPointpresentatie. Een gezellige babbel en een lekker glaasje waren een perfecte afsluiter van deze eerste NEOS-activiteit. In oktober ontvangen ze gewezen topdanser Wim Vanlessen. Iedereen is welkom.