De Hofnar: Highlights in september 

VALKENSWAARD – Het culturele seizoen is begonnen!  Deze week staat in het teken van Brabants Kampioenschap Tonpraoten 2022. Vanaf volgende week vinden de eerste theatervoorstellingen plaats in Theater De Hofnar. We beginnen het seizoen met twee te gekke tributes. Elvis Memory op donderdag 29 september en U2 by 3JS op vrijdag 30 september. 

Elvis Memory 

The Calling Tribute Band met Kees Versluys als Elvis vertolker strappen het theaterseizoen af met hun voorstelling Elvis Memory. De voorstelling was een van de hoogtepunten tijdens de serie Sterren Aan Zee concerten, ten bate van het KWF. Het kreeg een vervolg in het AFAS Circustheater, wat een ongelooflijke avond werd met de mooiste liedjes van Elvis. Nu toeren ze door Nederland en komen o.a. naar Valkenswaard. 

U2 by 3JS 

Het is alweer 5 jaar geleden dat de 3JS in de huid kropen van de Ierse band U2 met het verhaal van het legendarische album ‘The Joshua Tree’ uit 1987. Naast de vaste, trouwe aanhang van de 3JS waren ook tienduizenden U2-fans in Nederland met stomheid geslagen door de treffende gelijkenis met de echte U2 en het bijzondere verhaal over de grote wereldwijde doorbraak van deze band. Voor komend jaar steken de 3JS deze show in een spectaculair nieuw jasje. Uitgebreid met nóg meer hits.

Programma 22-23  

Ben je nieuwsgierig geworden naar het hele programma van huidig seizoen. Kijk dan op www.hofnar.nl voor het hele theaterprogramma.  We zien je GAUW in De Hofnar!