Extra show Percussion in Theatre 

BUDEL – Vanwege de grote belangstelling voor de avondvoorstellingen van Percussion in Theatre (PIT) op 28 en 29 oktober in de Borgh te Budel, is er een extra matineevoorstelling op zaterdagmiddag 29 oktober toegevoegd. Voor alle kinderen onder 12 jaar is de toegang op deze zaterdagmiddag bovendien gratis. PIT is een promsachtige show met zang, visuele hoogstandjes, grappige acts en veel slagwerkspektakel. Deze gratis toegang voor kinderen komt voort uit het scholenproject “Klas vol Muziek” gericht op kennismaking met muziek. Ook voor ouderen is deze matineevoorstelling geschikt. De slagwerkgroep van Harmonie EMM Budel zal samen met solisten, een combo en een blazerssectie een muzikale theatershow verzorgen. Naast de kaartjes voor de matineevoorstelling (aanvang: 14.00 uur) zijn ook voor de vrijdagavond de laatste kaartjes nog verkrijgbaar. Kaarten zijn iedere maandag vanaf 20.00 uur te koop of voor kinderen onder de 12 jaar af te halen bij de Borgh. Daarnaast ook te bestellen via https://www.theaterdeborgh.nl/ voor €17,50 per stuk.