FILM: The US versus Billie Holiday

HEEZE – Op vrijdag 23 september om 20.00 uur draait de film ‘The US versus Billie Holiday’ in ‘t Perron in Heeze. De legendarische Billie Holiday, één van de grootste jazzmuzikanten aller tijden, werd (en wordt nog steeds) aanbeden over heel de wereld. In The United States vs. Billie Holiday zien we haar eindeloze strijd met verslaving, roem en een hartverscheurende liefde. Door haar nummer Strange Fruit, waarin ze een aanklacht doet tegen rassenongelijkheid en racistisch geweld, werd ze jarenlang het doelwit van de Federal Department of Narcotics. De zwarte undercover-agent Jimmy Fletcher, met wie ze een tumultueuze relatie kreeg, werd op haar afgestuurd om haar te betrappen op het bezit van drugs. R&B-zangers Andra Day maakt een krachtig debuut als Billie Holiday met Trevante Rhodes (Moonlight) aan haar zijde. Bestel uw kaartjes op www.tperron.nl 

‘t Perron is gelegen aan de Schoolstraat 48 in Heeze.