Kinderknutselen in ’t Buuls zitje

BUDEL – Nu de vakanties weer voorbij zijn en de scholen begonnen, begint naast het knutselen voor volwassenen ook weer het kinderknutselen. Voor dit kinderknutselen is ’t Buuls zitje nog op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger, die samen met vaste kracht Betsy, om de twee weken het knutselen wil verzorgen. Heb jij misschien interesse en zoek je een zinvolle vrijetijdsbesteding, ben je een beetje creatief en vind je het leuk om met kinderen om te gaan, dan is dit baantje echt iets voor jou. We werken in een klein groepje van maximaal 6 kinderen op woensdagmiddag in de even weken van 13.30 uur tot 16.00 uur (kinderen komen van 14.00 tot 15.30 uur), uitgezonderd de schoolvakanties. En niet te vergeten….eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd. Het knutselen begint op woensdag 21 september. Heb je belangstelling, bel dan even naar coördinator Kitty Arets via tel. 0031 630447705 of mail naar buulszitje@gmail.com Je vindt ’t Buuls zitje op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 in MFC de Borgh naast de foyer.