Praten met je handen

BUDEL – Sinds 1958 wordt ‘Werelddovendag’ wereldwijd gevierd door nationale organisaties. In Nederland en België is de ‘Werelddovendag’ altijd op de vierde zaterdag in september. Zaterdag 24 september is het dus Werelddovendag in de Bibliotheek. 

We besteden hier aandacht aan door het mooie verhaal van “De hut van haasje” van Gitte Spee en Bernadette Vermeij voor te lezen. Souffian van 18 jaar uit Budel vertolkt graag het verhaal voor je. Nadien leert hij je ook je naam te spellen en enkele gebaren.  

Kom jij graag naar het verhaal luisteren en kijken hoe Souffian het verhaal voor je vertelt? 

Deze activiteit is op zaterdag 24 september van 11.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Budel. Iedereen is welkom. De activiteit is gratis en te reserveren via de agenda van www.bibliotheekdekempen.nl