James Bond bij opening cc Palethe

PELT – Op vrijdag 16 september vierde cc Palethe de officiële opening van het nieuwe seizoen. Ditmaal hopelijk een coronavrij seizoen waar iedere Peltenaar of mensen van daarbuiten weer volop van kan gaan genieten.
Door Ben Ieven 
Al bij binnenkomst in de foyer werd je in een 007 sfeer gebracht door de diverse foto’s en sfeerbeelden uit de Bondfilms. Een openingswoord van schepen van cultuur Niels Valkenborgh mocht hieraan uiteraard niet ontbreken. Aan deze nieuwe opening was een voorstelling gekoppeld van The Jazzoline Orchestra die als bigband 25 soundtracks uit de schatkist van de bekende films opnieuw tot leven brachten. Het was indrukwekkend hoe bandleider Alex Steurs met deze band de pareltjes van die filmmuziek tot leven wist te brengen. Vocaal werd het concert voor de gelegenheid extra ondersteund door Jolien Thijs en bijgestaan door gastzanger Jan Bas. Beide vocalisten wisten de toch wel moeilijk te brengen nummers op prachtige wijze te vertolken. De zaal was volledig uitverkocht en na het concert kon het aanwezige publiek genieten van de nodige hapjes en drankjes. 

Fotograaf Albert Loos