Veelzijdige zangeres Ellen ten Damme

VALKENSWAARD – Samen met haar 8-koppige band nodigt Ellen ten Damme je op zaterdag 1 oktober uit om toe te treden tot haar hofhouding in Theater De Hofnar. Haar nieuwe show BAROCK is een meertalig bal demasqué vol verrassende en herkenbare songs waar de scabreuze excessen net zo opzwepend zijn als de schaduwzijdes meeslepend. Na het grote succes van ‘Paris-Berlin’ en ‘Casablanca’ kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Dus gaat Ellen ten Damme opnieuw op pad en voert ons naar de 17e en 18e eeuw. Nederlands meest veelzijdige zangeres presenteert een tragédie lyrique die verder dan ooit terug in de tijd gaat en toch helemaal van nu is. We mogen weer en willen nóg meer en iedereen weet zich het middelpunt van zijn eigen entourage, als een rockster in Versailles. Klatergoud blinkt op sociale media en de schone schijn is oogverblindend. Achter de façade observeert de troubadour de crinoline van de keizerin en leidt de dans alsof de morgen nooit komt. Het bestellen van kaarten kan online via www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 u – 17.00 u (0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl. 

Foto Ellen ten Damme  – Foto credit Danny Ellinger