Werelddierendag: doe mee aan de fotowedstrijd! 

REGIO – Dinsdag 4 oktober staat volledig in het teken van onze geliefde huisdieren. Werelddierendag is de uitgelezen kans om uw viervoeter, parkiet, schildpad,… eens extra in de watten te leggen. En wie weet kan je dat extra’s wel scoren via HAC Weekblad! 

Want ook dit jaar organiseren we een leuke fotowedstrijd. Iedereen mag een leuke foto toesturen van zijn of haar huisdier, wij zorgen ervoor dat ze een mooi plekje krijgen op een speciale fotopagina. Bovendien wordt er uit alle inzenders één winnaar gekozen die een luxe verwenpakket in ontvangst mag nemen, geschonken door HAC Weekblad! 

Stuur voor zondag 2 oktober 17 uur een foto van je huisdier naar info@hacweekblad.eu of breng hem langs op ons kantoor (Stad 29 in het centrum van Hamont). Alle foto’s worden verzameld op een leuke fotopagina in onze editie van vrijdag 7 oktober!