Zilveren oogst in Slovenië

REGIO – Weer succes voor de sporters van Taekwondo KoryoSports. Dit keer in Ljubljana tijdens de Slovenië Open Kampioenschappen. Nielle en Martik behaalden beiden, in een sterk bevochten finale, een zilveren plaats. Nielle had 5 partijen, met in haar poule 18 sporters. Martik helaas dit keer enkel een finale partij. Nielle kreeg een Bye voor haar 1e wedstrijd als 1e gerankte. Daarna wist nielle door een sterk en overtuigend wedstrijdverloop 3x winst te behalen op Servië en 2x op Croatie. In de finale kwam nielle uit tegen de ervaren, laatste jaars Cadet, de Servische Jana Lukic. Waar ze in februari nog van verloor met 2x ‘pointgap’ (2x 12-0), was het nu, met over en weer een voorsprong, de Servische die uiteindelijk won met een minimaal punten voorsprong. Voor Nielle iig. een dik verdiende Zilveren plak. Martik trof in de finale een sterke tegenstander uit Jordanië. Beiden vochten op gelijkwaardig niveau een mooie partij maar ook hier ging het om een klein puntenverschil en ging Jordanië er met het Goud vandoor. Martik zodoende ook verdienstelijk een Zilveren ereplaats. Beiden kunnen terugkijken op zo wie zo weer een gouden leermoment en een Zilveren medaillon in weer een finale wedstrijd.