Repair Café en Biebactiviteit in ’t Buuls Zitje

BUDEL – Zaterdag is er weer een Repair Café in ’t Buuls zitje. De hele bezetting van het Repair Café staat klaar met het nodige werkmateriaal. Op zaterdag 1 oktober kun je komen met defecte apparaten. Je kunt denken aan broodroosters, koffiezetapparaten, stofzuigers, boormachines of klokken. Geef je apparaat een tweede leven want een nieuwe kopen kan altijd nog! Is een apparaat afgeschreven dan kun je het ook naar de Huiskamer in Budel-Schoot, Maarheeze of Soerendonk brengen waar de Mannen van Metaal ze uit elkaar halen en onderdelen worden dan nog hergebruikt. Heel veel mensen worden echter wel geholpen en gaan weer blij naar huis. De reparatie is gratis, behalve materiaalkosten. Een bijdrage in de pot wordt wel gewaardeerd! Het Repair Café is van 10.00 tot 12.00 uur en de koffie staat klaar voor 75 cent per kop. Dan is er op dinsdagmiddag 4 oktober in ’t Buuls Zitje een gezamenlijke activiteit georganiseerd samen de bibliotheek. Het heet ‘Blik op vroeger’. Aan de hand van kaarten worden persoonlijke herinneringen opgehaald. Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen bijzondere levensverhaal. De vragen uit het spel bieden handvatten voor boeiende gesprekken, waarin ervaringen worden uitgewisseld en men elkaar beter leert kennen. De middag begint om 14.00 uur en zal ongeveer een uurtje duren.. Wel graag aanmelden. De middag is gratis, behalve de consumptie. De huiskamer is verder dagelijks geopend met alle wekelijkse activiteiten zoals kaarten, knutselen, rummikub spelen, lunch (om de week) en schilderen evenals de gezellige koffie ochtend- en middagen.

Aanmelden voor ‘Blik op vroeger’ kan via mail naar buulszitje@gmail.com  Bellen kan ook : 0031 6 10227398 of coördinator Kitty (0031 6 30447705) .  ’t Buuls zitje vind je op de Dr. Ant. Mathijsenstraat 15 in MFC de Borgh naast de foyer. Hopelijk tot ziens!