“Als je het bij ons niet vindt, vind je het nergens”

ACHEL – Dit motto draagt Legerstock Teunissen in Achel al 50 jaar lang hoog in het vaandel. De winkel heeft dan ook een ruim aanbod aan bouwmaterialen, gereedschappen, tuinartikelen, maar ook degelijke vrijetijds- en werkkledij hoort bij het assortiment. Bovendien kan je er altijd rekenen op een klantvriendelijk en betrouwbaar advies. Zaakvoerders Marc Vandersteegen en zijn vrouw Suzanne: “We gaan op naar de 40.000 artikelen die we aanbieden in de winkel!” 

Het aanbod van Legerstock Teunissen is heel divers: van huishoudelijke en kampeerspullen tot waterpompen en beregeningsytemen, en van bouwmaterialen tot vrijetijdskledij. De winkel aan Klein Bien 8 in Achel is ruim opgezet en opgedeeld in verschillende shop-in-shops. Zo is alles gemakkelijk per categorie terug te vinden. Of u nu op zoekt bent naar tuingereedschap of -accessoires, of misschien bent u wel op zoek naar een geschikt onderdeel voor een van uw gereedschappen: bij Legerstock Teunissen is er veel kans dat ze het in huis en op voorraad hebben! “Klopt,” vertellen Marc en zijn vrouw Suzanne. “We hebben een heel uitgebreide voorraad aan onderdelen allerhande. Bovendien hebben we een eigen hersteldienst waardoor we onze klanten snel en correct vooruit kunnen helpen.” 

Een blikvanger in de winkel is de afdeling met Herock kledij. “Dankzij de kwaliteit van dit merk, is deze kledij uitermate geschikt voor heel diverse werk- en weersomstandigheden,” legt Suzanne uit. “Daarom is dit merk zeer gewild, niet enkel voor het uitvoeren van arbeid maar zeker ook voor het uitoefenen van diverse buitenhobby’s.” Bij Legerstock Teunissen is een compleet assortiment van Herock te vinden, gaande van broeken tot truien, van schoenen tot ondergoed. “Bovendien hebben we een ruim aanbod kinderkleding van Herock. Ideale kledij om zich bijvoorbeeld een namiddag uit te leven bij de jeugdvereniging.” 

We kunnen er niet omheen, de winter komt er stilaan aan. Bij Legerstock Teunissen is een ruime collectie aan thermische kleding te vinden. Denk aan onderkleding, maar ook handschoenen, mutsen, sokken,… Ook hierin zijn kindermaten opgenomen zodat jong en oud van de warmte kan blijven genieten in de wintermaanden. En ook voor al uw jachtkledij bent u hier aan het juiste adres. 

Ook is er een aanbod aanhangwagens. Marc: “We hebben diverse houten modellen, in verschillende maten en soorten. Zelfs aanhangers voor het vervoer van motoren hebben we in huis!”  Behalve een groot aanbod en een vriendelijke klantenservice kan er bij Legerstock Teunissen gerekend worden op een goede prijs-kwaliteit verhouding en heel wat ervaring. Dit jaar vierde het bedrijf namelijk het 50 jarig bestaan! Meer info op info@legerstockteunissen.be of via tel. 0032 11 640469. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.00 uur tot 17.00 uur.