Kermis toeptoernooi in Gastel geslaagd!

GASTEL – Met 176 deelnemers is op een kermismaandag in Gastel het 45e toeptoernooi gehouden. Ook dit jaar werd er weer getoept in de feesttent op het Corneliusplein bij de kermis. Met dank aan DJ Frank Groenen was de sfeer deze maandag weer opperbest. Roel van Geldorp bleek de beste van de dag. Met de 100% score van 16 punten veroverde hij de eerste prijs. Hij mag zich alweer een jaar lang de toepkoning van Gastel noemen. In 2019 was Roel namelijk ook al de beste toeper. Voor de laatste speelronden waren er 3 personen met de 100% score van 12 punten, namelijk Jeroen Goyens, Irma Lemmens en Roel van Geldorp. De laatste ronde zou beslissend kunnen zijn wie met de hoogste prijs aan de haal zou gaan. En inderdaad won Roel als enigste de hoogst haalbare punten en was dus automatisch de winnaar. Jeroen Goyens werd veroordeeld tot de troostfinale om te spelen voor plaats 2 t/m 5. Jeroen bleek de sterkste van deze troost finale en werd dus 2e. Achter hem werd Tim Oor 3e, Joost van Heugten 4e en Malou Meeuwissen 5e. Irma Lemmens kwam niet verder dan de 10e plaats. Het gehele evenement werd weer door meerdere sponsoren ondersteund: Stichting Gastel Kermis en Jos Martens dakbedekking uit Gastel. Cafetaria Mr Piepers, Café de Bout en Slagerij Twan Ras uit Soerendonk. Assurantiën Van Hunsel en Govers, Restaria Kom us aan en Van Horne brandstoffen uit Budel. Café Roothans uit Leende. En tot slot Van Eyck Shutters en Newstairs traprenovatie uit Weert.

FC Cranendonck en Stichting jeugdclub Gastel wil alle deelnemers en sponsors via HAC Weekblad hartelijk danken voor de bijdragen aan het welslagen van dit toeptoernooi. De organisatie hoopt dat ze volgend jaar weer kunnen rekenen op de steun van alle sponsors en deelnemers om het 46e toeptoernooi in de tent van Stichting Gastel kermis op het Corneliusplein tot net zo’n gezellig evenement als dit jaar kunnen maken. 

Foto Troostfinale voor plaats 2 t/m 5