MTB-tocht Bladel

REGIO – Op zondag 16 oktober wordt er in en om Bladel weer een MTB-toertocht gehouden met als beloning een glas Kwaremont bier bij de meet. Start en finish zijn bij Eeterij ’t Nekkermenneke aan de Groot Terkooyen 6 in Bladel. Er kan worden gestart tussen 8.30 uur en 10.30 uur en er kan worden gekozen uit twee afstanden: 30 kilometer of 53 kilometer.

De route is uitgezet door wielrenner/veldrijder Bjarne Maton uit Bladel, zelf in de winter ook actief op de mountainbike. Als de wielrenners over de helft zijn, is er een rustpauze bij taverne d’Ouwe Brandtoren in Reusel. Daar kan de inwendige mens worden versterkt. Alle deelnemers kunnen na afloop ervaringen uitwisselen onder het genot van een glaasje Kwaremont bier. De organisatie is in handen van de Stichting Wielerevenementen Bladel, die ook tekent voor de Internationale driedaagse Acht van Bladel voor junioren.

Meer informatie vind je op: www.kwaremontmtb.nl

Bjarne Maton bij ’t Nekkermenneke in Bladel, waar de MTB-tocht begint en eindigt.