Probeer badminton bij BC Maarheeze

MAARHEEZE – Op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je gewoon lekker sportief bezig zijn samen met anderen? Dan is badminton echt iets voor jou! Je hebt vast al eens badminton gespeeld. Op de camping, op straat of in je eigen achtertuin. Vond je dat leuk? Pak dan nu je kans en verbeter je skills bij Badminton Club Maarheeze. Wellicht heb je de flyer al in de brievenbus gehad. Je kunt je via de website www.probeerbadminton.nu aanmelden voor 10 introductielessen (uiterlijk 1 oktober).

Iedereen die zich aanmeldt kan gedurende 10 weken komen badmintonnen en krijgt 10 introductielessen, en dat alles voor slechts 25€ voor de gehele cursus. Dit vindt plaats vanaf 7 oktober gedurende 10 vrijdagavonden van 20.45 tot 21.45 uur in sporthal De Smeltkroes (Kijkakkers 1 te Maarheeze). Deze (landelijke) actie geldt voor onze club specifiek voor seniorleden.

Voor de jeugd worden er op dit moment weer via de basisscholen sportkennismakingslessen gegeven, waarbij tijdens een gymles door leden van BC Maarheeze aandacht besteed wordt aan de badmintonsport. Aan de orde komen uitleg van spelregels, hoe het racket vast te houden en shuttle hoog houden. Vanzelfsprekend kunnen de kinderen met elkaar overslaan of bijvoorbeeld hun eigen juf of meester uitdagen. Kinderen die het daarna nog langer willen proberen kunnen zich aanmelden voor 3 gratis proeflessen. Als ze vervolgens besluiten lid te worden krijgen ze een nieuw racket van de club. BCM speelt woensdag- en vrijdagavond in de Smeltkroes (20.30 tot 22.30 uur), jeugd op vrijdag van 18.30 tot 20.45 uur. Je kunt recreatief spelen of in competitieverband, tevens kan er training gevolgd worden. Voor informatie neem je contact op met Paul Schmitz (0031 495  593771) of kijk op www.bcmaarheeze.nl of in dit geval op www.probeerbadminton.nu