Vijf verenigingen uit Cranendonck gaan loten verkopen via de Grote Clubactie 

CRANENDONCK – Zaterdag 24 september startten 5 verenigingen uit Cranendonck met de verkoop van loten voor hun club. Dit jaar is dat extra bijzonder. De Grote Clubactie bestaat 50 jaar! Met de felicitaties van koning Willem-Alexander op zak is dit nu al een jaar met een extra gouden randje. Wat in 1972 is begonnen als een lokale loterij is uitgegroeid tot de grootste fondsenwervende organisatie die meebouwt aan het in stand houden van een gezond verenigingsleven in Nederland.

Voor veel mensen is ‘hun club’, ook anno 2022, onmisbaar. Verenigingen zorgen voor sociale samenhang, het zijn plekken waar vriendschappen voor het leven worden gesloten, waar het eigen talent wordt ontdekt en gezamenlijk mooie momenten worden beleefd. De Grote Clubactie is de grootste, en meest breed gedragen, fondsenwervende actie voor sport-, cultuur- en hobbyverenigingen. Door loten te verkopen, dragen leden actief bij aan het realiseren van hun verenigingsdoelen. Dit jaar doen in de gemeente Cranendonck de volgende clubs mee: Budelse TV, Ledûb Volleybal Budel uit Budel,  Gymnastiekvereniging Tuvema, VV Maarheeze uit Maarheeze en Stichting T-Force uit Budel-Schoot.

Budel-Schoot

Mogen de lotenverkopers uit de gemeente Cranendonck dit jaar ook weer op uw steun rekenen?