Absolutely Floyd naar CC De Adelberg Lommel

LOMMEL – Eén van de beste Nederlandse Pink Floyd bands, Absolutely Floyd komt in het kader van de One World Tour 22-23, A Momentary Lapse of Reason (and more),  komt op zaterdag 8 oktober naar CC De Adelberg te Lommel. Pink Floyd was een Engelse rockband die internationale erkenning kreeg voor zijn progressieve psychedelische rockmuziek. De groep evolueerde tot pioniers van de progressieve rock en symfonische muziek. Pink Floyd is bekend door zijn filosofische songteksten, klassieke rockcomposities, experimenten met geluid, grafisch en artistiek vernieuwende hoesontwerpen en niet in de laatste plaats door vele spectaculaire live-concerten. De tienkoppige band Absolutely Floyd brengt in deze ‘trip down memory lane’ een voorstelling waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van Pink Floyd spreekt. De combinatie van muziek, een prachtige lichtshow en veelal zelf gemaakte videoprojecties, maken het concert van Absolutely Floyd tot een waar genot om naar te luisteren en te kijken. De band speelt in dit seizoen het gehele album ‘A Momentary Lapse Of Reason’. Daarnaast zullen natuurlijk andere nummers, en vooral de grote hits, niet ontbreken. 

Kaarten voor Absolutely Floyd: A Tribute To Legends kunnen worden verkregen via site CC De Adelberg Lommel. Zie voor meer info ook www.absolutelyfloyd.nl