Huub Stapel komt met een persoonlijke voorstelling 

VALKENSWAARD – Huub Stapel is terug in het theater met zijn nieuwe voorstelling ‘Alleen Familie’.  De man die Mars en Venus genadeloos langs de meetlat van het leven legde en het huwelijk tot op het bot ontleedde, wijdt zich nu aan een nog groter onderwerp: familie. 

 Op vrijdag 21 oktober komt hij naar Valkenswaard en speelt hij een try out van deze voorstelling. Het wordt persoonlijker dan ooit. Die ene noemer waaronder wij allemaal vallen: familie Geen ruzie gaat zo diep als familieruzie. En tegelijk is het de enige band waar je je nooit van ontdoen kunt. Een huwelijk kun je ontbinden. Een vriendschap kun je beëindigen. Maar familie blijft altijd. Huub Stapel leidt je, persoonlijker dan ooit, langs feesten der herkenning en verborgen verledens. Een hilarische, ontroerende en meeslepende voorstelling over die ene noemer waaronder wij allemaal vallen: familie.

Het bestellen van kaarten kan online via www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur of bel 0031 40 2074010  of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl

Foto Huub Stapel komt met ‘Alleen Familie’ naar Valkenswaard. Foto Mark Engelen