Jeugdtoernooi voor finaleplaatsen Endspiel Motoballcompetitie te Budel

BUDEL – In het weekend van 15 en 16 oktober is MBV Budel gastgever voor maar liefst 8 jeugdteams van de motoballcompetitie Duitsland. Al deze teams komen naar Budel, om te strijden voor een finaleplaats in het Endspiel van de Duitse motoballcompetitie. Voor Noord-Duitsland komen de teams van MBC Kierspe, MSC Jarmen, MSC Halle en MSF Tornado Kierspe naar Budel en voor Zuid-Duitsland komen de teams van MSC Ubstadt-Weiher, MSC Taifun Mörsch, MSC PUMA Kuppenheim en last but not least MBV Budel. Al deze teams gaan in toernooivorm uitvechten, welke twee teams een week later in de finale staan, voor het kampioenschap Motoball van Duitsland. Het programma voor dit weekend ziet er als volgt uit:

Zaterdag 15 oktober:

11:00 u. MSF Tornado Kierspe – MSC Ubstadt-Weiher

13:00 u. MSC 70/90 Halle – MSC Taifun Mösch

15:00 u. MBC Kierspe – MSC PUMA Kuppenheim

17:00 u. MBV Budel – MSC Jarmen

Zondag 15 oktober komen om 10:00 en om 12:00 uur de winnaars van bovenstaande wedstrijden tegen elkaar uit in de halve finale, om tenslotte uit te maken welke twee teams in de finale tegen elkaar gaan spelen voor het kampioenschap van Duitsland. Het belooft een mooi motoballweekend te worden, waarin alle deelnemende jeugdteams zullen zorgen voor een aantal mooie en spannende motoballwedstrijden. MBV Budel is erg trots, dat de Duitse Motoballbond Budel heeft uitgekozen om dit geweldige evenement te mogen organiseren en hoopt, dat veel motoballfans de weg naar de motoballarena aan de verlengde Schoordijk zullen vinden. De entree is gratis. De finale voor het Duitse motoballkampioenschap wordt zaterdag 22 oktober gespeeld in het Erwin Schöffelstadion te Mörsch. Voor verdere informatie kunt u terecht op de website www.motoball.de.