SSE – sv Budel 0-2

BUDEL – Op het kunstgrasveld in Someren Eind heeft sv Budel een verdiende overwinning behaald: 0-2. De wedstrijd was vanaf het begin goed in balans met een licht overwicht voor Budel. Dit leidde al in de 10e minuut tot de 0-1. Na een corner van Youri was het aanvoerder Rik die van dichtbij raak kopte. In de 12e minuut moest Rens achterin ingrijpen met een uitstekende tackle op de bal. Vlak daarna was het Youri die met een fraaie actie aan de rechterkant van het veld Jochem vrij voor doel zette. Zijn inzet werd met enig geluk gekeerd door de doelman op de lijn. De wedstrijd bleef gelijk opgaan maar SSE kwam niet tot kansen. Ruststand 0-1. sv Budel begon met dezelfde elf spelers aan de de 2e helft.

Eenzelfde spelbeeld, weinig kansen en een iets sterker Budel, toch was het Dennis die in de 48e minuut handelend moest optreden na een van de spaarzame mogelijkheden van SSE.

In de 55e minuut speelde Jelle Youri vrij , maar de verdediging van SSE gaf geen krimp.

In de 58e minuut wisselde sv Budel, Rik, Youri en Sem Janssen voor Wilgard, Jasper en Sem Stevens. Wilgard was in de 62e minuut direct betrokken bij een doelpoging na een vrije trap van Stan. Zijn inzet ging echter net langs de verkeerde kant van de paal.

Een paar minuten later wisselde ook SSE om de gelijkmaker te forceren. Hierdoor kwam er iets meer ruimte voor de aanvallers van Budel. Dit leidde in de 71e minuut tot een mooie aanval over links. Het schot van uitblinker Sem ging over. In de 80e minuut moest Sem (foto) helaas het veld alweer verlaten na een ongelukkige val op zijn schouder. Bas was zijn vervanger en hij zette direct Stan vrij voor doel die beheerst afrondde met een lage schuiver 0-2. Wedstrijd beslist. In de 85e minuut kwam Wessel nog in het veld voor Jelle en het was Jasper die de 0-3 nog op de slof had maar zijn harde schot eindigde in het zijnet.