Steady 3-0 winst!

BUDEL – De vrouwen van Ledûb Volleybal 1 speelden afgelopen weekend de verre uitwedstrijd tegen Spaarnestad. Speelster Lynn Rademaekers zorgde voor dit verslag.

“Na 2 uur rijden waren we eindelijk daar, want we stonden natuurlijk weer in de file.  Er liepen wat wedstrijden uit waardoor we pas om 17:15 uur konden starten. De woorden van de coach waren duidelijk: veel GRINTA!! Onze passer-lopers waren weer on fire deze set waardoor we een snelle voorsprong pakten. We waren direct naar elkaar: we moeten scherp blijven en deze voorsprong behouden, want deze ploeg kan echt wel volleyballen. We winnen deze set dan ook met 25-20.

Tevreden starten we met de tweede set, maar we wisten dat we beter konden dan we tot dan toe lieten zien. In het begin van de tweede set ging het een beetje op en neer. Spaarnestad verdedigde goed. Nadat het spel even stil had gelegen door een opstellingsfout van de tegenstander, wisten we dat we moesten vlammen. Dit lukte ook en we winnen deze set dan ook met 25-17. 

We begonnen set drie met een goede service reeks van Lina. Zo stond het ineens al 6-1, maar we waren er nog niet. We moesten fel blijven en dat lukte. Na een mooie showduik van onze Lau en wat meningsverschillen met de scheidsrechter winnen we ook de derde set met 25-18.  Een duidelijke 0-3 dus en een echte teamprestatie. Iedereen heeft een steentje bijgedragen aan deze overwinning. Volgende week hopen we iedereen weer te zien bij onze sponsorenwedstrijd tegen VCN dames 1 om 19:00 met aansluitend een leuke disco party!! Zien jullie dan!”

Foto Jos Meusen