Maak uw voertuig klaar voor de winter bij Bosch Car Service Auto Vlassak

Auto Vlassak uit Budel startte in de jaren 80 als gespecialiseerde garage voor de Volkswagen groep. Iedereen kan bij Auto Vlassak terecht voor onderhoud, reparaties en verkoop van elk willekeurig automerk, lichte bedrijfswagens, lease auto’s en ook hybride en elektrische voertuigen zijn er welkom. Via dit autobedrijf kan naar wens van de klant elk merk auto gezocht en geleverd worden, natuurlijk met behoud van de officiële fabrieksgarantie.  

Auto Vlassak is lid van de Bosch Car Service groep. Deze organisatie garandeert dat de werknemers van Auto Vlassak steeds met de nodige kennis en professionaliteit aan de slag gaan met uw auto. Zo kunnen zij u de beste prijs en kwaliteit voor het onderhoud van uw auto bieden. Tevens is Auto Vlassak aangesloten bij de Bovag. 

Eric Lammers en zijn echtgenote Hetty staan aan het roer van dit bedrijf, samen met een jong, enthousiast en gedreven team. Auto Vlassak is uitgerust met een professionele werkplaats, voorzien van de nieuwste technologieën. Veiligheid is erg belangrijk bij Auto Vlassak, maar ook prijsbewustheid wordt hoog in het vaandel gedragen. Wanneer u uw auto bij Auto Vlassak binnenbrengt voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt, zullen eventuele extra kosten steeds met de klant besproken worden zodat er geen onverwacht hoge facturen gepresenteerd worden. Ook voor grote en kleine schadegevallen, het repareren van een sterretje in uw voorruit of voor het plaatsen van een nieuwe voorruit en een aircoservice kunt u bij Auto Vlassak terecht. Tijdens het repareren van uw auto staat er geheel GRATIS een leenauto voor u klaar.  

Dit is niet alleen het juiste adres voor APK keuring en regulier onderhoud maar ook seizoen controles. De dagen worden immers weer korter, het wordt sneller donker en de kans op buien wordt weer groter… Daarom is het belangrijk dat u zich goed voorbereid op de herfst. Zorg er voor dat uw licht en zicht optimaal is! En maak tijdig uw afspraak i.v.m. de winterbanden. Auto Vlassak biedt de mogelijkheid om uw zomer/winterbanden tegen een kleine vergoeding op te slaan.  

Bovendien biedt dit autobedrijf ook de Bosch Car Service Pechhulp aan. Via de Bosch Car Service Pechhulp kan iedereen rekenen op een pechhulp in heel Europa en dit maar liefst 7 dagen per week, 24 uur per dag. Auto Vlassak is ook nog steeds officieel autobandenpartner van Fource waardoor ze o.a. een ruim assortiment in banden beschikbaar hebben, voor elk budget en in elke maat. Daarnaast zijn ze ook al jaren erkend Brembo remmenspecialist en MPM oliespecialist. Bij Auto Vlassak zit je dus goed! En als Servicepoint van AC Tronics kan het team van Vlassak altijd rekenen op extra ondersteuning bij het reviseren van elektronische delen hierdoor wordt gedacht aan duurzaamheid. Auto Vlassak mag zich dan ook een erkend duurzaam autobedrijf noemen. 

Auto nodig? Voor lange of korte tijd, particulier, bedrijfsmatig, een bedrijfsuitje, erop uit met vrienden of familie, een verhuizing,…? Voor iedere gelegenheid kan er gerekend worden op de Autoverhuurservice van Auto Vlassak. Voor het huren van een busje voor personen vervoer tot 9 personen of een lichte bedrijfswagen bent U bij Auto Vlassak aan het juiste adres. Mail of bel en informeer naar de voordelige tarieven! 

Bosch Car Service Auto Vlassak is te vinden aan de Burgemeester van Houtstraat 27 in Budel. Ook telefonisch te bereiken via 0031 495491622 of mail naar info@autovlassak.nl. Kijk ook zeker eens op www.autovlassak.nl  voor meer info!