Kies zelf uw maaltijden bij maaltijdservice Maaltijd Thuis

REGIO – Uniek aan de maaltijdservice van Maaltijd Thuis is dat de klant de maaltijden naar eigen wens kan samenstellen, zelfs tot in de keuken. “Elke week bieden we een ander menu en heeft de klant de keuze uit 35 verschillende menu’s, waarbij men zelf kan kiezen uit vlees of vis, aardappelen, groenten en samengestelde gerechten zoals een lekkere nasi met kipsaté,” legt bezorger Mirjam van Duijnhoven uit. “Er is een ruim aanbod waaruit gekozen kan worden. Bovendien worden de maaltijden op een vast tijdstip en door een vaste bezorger bij uw thuis geleverd.” Mirjam is de bezorger voor o.a. Cranendonck, Weert en Nederweert en Hamont. We maken graag even kennis. 

Mirjam is 53 jaar, getrouwd met Henk en de mama van 3 kinderen. “Het belang van dagelijks een gezonde, lekkere maaltijd te nuttigen is niet te onderschatten. Veel mensen zijn bv. vanwege een drukke baan, gezondheidsredenen of ouderdom niet in staat om dagelijks zelf voor een maaltijd te zorgen. Dan kan er beroep gedaan worden op Maaltijd Thuis!” vertelt een enthousiaste Mirjam. 

Klanten krijgen via de maaltijdservice van Maaltijd Thuis elke week verse gekoelde maaltijden aan huis bezorgd. Zij hebben de keuze uit een wekelijks variërend en uitgebreid assortiment aan gerechten en kunnen de maaltijden aanvullen met een soepje, toetje of ander bijgerecht. “Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm of glutenvrij zijn onze gerechten een uitkomst”, vervolgt Mirjam. “En we gaan altijd mee met de seizoenen. Zo kan er momenteel gekozen worden voor groenten zoals spruitjes met spekjes en ui, schorseneren, stamppot met pompoen en broccoli,… In de lente staan er dan weer vaker o.a. asperges en courgettes op het menu. Zo blijven we het hele jaar door een gevarieerd aanbod aanbieden.” 

Mirjam: “Mij spreekt vooral de combinatie van bezorgen, het contact met de mensen en het bijhouden van de administratieve zaken aan. Ik ben voor klanten een vertrouwd gezicht, iemand die niet enkel lekkere maaltijden komt leveren maar waar ze ook een praatje mee kunnen maken. Ik help ze waar nodig met hun bestelling, we kijken samen wanneer de levering het beste kan doorgaan en leg ze eventueel uit hoe ze de maaltijden het beste kunnen opwarmen.” Want dat is het enige dat de klanten nog hoeven te doen: de gerechten opwarmen. Alle gerechten worden klaargemaakt in een professionele keuken die gebruik maakt  van kwalitatieve ingrediënten en waar rekening wordt gehouden met ieders individuele wensen. 

Bestellen kan op verschillende manieren: via de webshop van maaltijdthuis.nl, via de menukaart die te verkrijgen is via de vaste bezorger of na uw eerste aanmelding, of via een belletje naar Mirjam (tel. 0499 820 420) of mail (vanduijnhoven@maaltijdhuis.nl). 

Wilt u meer weten of eens kennis maken met Mirjam en de werking van Maaltijd Thuis? Neem dan contact op. Nieuwe klanten kunnen tevens een proefpakket bestellen. Voor slechts €15 ontvangt u 3 maaltijden die gratis bij u thuis worden bezorgd!