Bericht voorzitter Senioren Budel

BUDEL – Tijdens de jaarvergadering van de biljarters van Seniorenvereniging Budel schoof ook voorzitter Jen Compen aan. Hij stuurde ons volgende verslag: ‘Onder de bekende wijze en op zijn Cor Neijssens werd de vergadering geopend. Een half jaar terug had Cor al aangegeven dat het een probleem ging worden met het opstellen van wedstrijdschema’s omdat na 20 jaar Franz Twardy er nu toch echt mee ging stoppen. Gelukkig kon hij Ben Kursten presenteren als de nieuwe man die dit voor zijn rekening ging nemen. Franz werd bedankt voor de lange tijd die hij in de vereniging heeft gestoken. Dat het biljarten goed in elkaar zit blijkt wel uit het feit dat er 40 van de 52 leden aanwezig waren die belangstellend alles in zich opnamen wat er komend seizoen gaat gebeuren  binnen hun club.

Wat anders, zoals je ziet blijft Senioren Budel groeien in het aantal leden. Conclusie is dat we het nog niet zo slecht doen met onze activiteiten. Toch streven we ernaar om nog meer nieuwe onderwerpen te benaderen en uit te voeren. Heb je bijvoorbeeld een idee wat ook in onze vereniging zou passen, laat het ons weten dan kijken wij of het bij ons past en uit te voeren is. Zo gaan we 23 oktober De Borgh weer ombouwen tot een groot gezellig muziek- en danscafé. Nog nooit op onze gezellige muziek- en dansmiddag geweest? Toch eens komen en genieten van onze live muziek en gezellige ambiance. Lekker luisteren naar goede muziek, eventueel als je zin hebt een dansje, of gewoon lekker wat zeveren en kletsen met elkaar. Ook de bekende rikdrive zit er weer aan te komen. Op 5 november gaat het weer los om een hele dag te rikken met een steeds groeiende groep mensen, volgens mij waren het de laatste keer al meer dan 60 deelnemers. Zoals je ziet we blijven ons best doen en blijven in beweging.

Jen Compen