Van Tennessee naar Tivoli

MAARHEEZE – Zondag 16 oktober vindt bij Muziekhuis Maarheeze de voorstelling “Van Tennessee naar Tivoli” plaats. Muzikant en theatermaker Tims Music betreedt het podium. Samen met Robert Spronk en Reinout Brocken worden eigen songs gebracht.

“Van Tennessee naar Tivoli” is een muzikale theatervoorstelling gemaakt door drie muzikanten en tegelijkertijd verhalenvertellers. Tijdens deze voorstelling brengen ze een ode aan de gewone man. De gewone man die avonturen beleeft, de liefde kent en ellende meemaakt, kortom: hij leeft.
Prachtige gedichten omlijst met muziek, enerverende verhalen en nostalgische liedjes kleuren het verhaal “Van Tennessee naar Tivoli”.
Met een warm en gastvrij Brabants tintje nemen zij je mee en duiken jullie in de levens van de gewone man en vrouw, de gewone man en vrouw zoals jullie en zij. De voorstelling start om 14.00 uur en er zijn via de site van Muziekhuis Maarheeze al kaarten verkrijgbaar in de voorverkoop à €10 Ook is er een dagkassa. Bij Muziekhuis zal de culturele programmering weer langzaam op gang komen na een geruime poos stil te hebben gelegen.