Zwak FC Cranendonck verliest van SVSH

SOERENDONK/GASTEL – Een zwak FC Cranendonck liet alle punten achter bij SVSH in Someren Heide. Meteen vanaf de allereerste minuut zagen we een fel spelend SVSH. Het felle begin resulteerde al in de 4de minuut in resultaat. Een aanval over links werd hoog voor het FC Cranendonck doel gespeeld, waarbij de tweede paal een SVSH speler geheel vrijstaand de bal kon inschieten, 1-0. SVSH bleef gedurende de hele eerste helft de betere partij en FC Cranendonck had de grootste moeite om geen doelpunt meer tegen te krijgen. Aanvallend was FC Cranendonck machteloos. Met veelal lange ballen werd getracht de voorwaartsen te bereiken, maar een sterke SVSH defensie gaf geen krimp. De tweede helft begon gelijk aan de eerste minuten van deze wedstrijd. Binnen 1 minuut na rust was het weer raak voor SVSH. Een simpele aanval over rechts werd scherp voor het FC Cranendonck doel gespeeld, waar een SVSH speler de bal maar voor het inlopen had en de 2-0 kon aantekenen. SVSH kon de wedstrijd verder controleren en FC Cranendonck kon geen vuist meer maken. FC Cranendonck kon na het inbrengen van enkele jeugdspelers een periode meer tegenspel bieden. Het begon goed te combineren en creëerde zich ook enkele kleine kansen, maar doelpunten kwamen er niet meer.