Zwerfvuilprikactie in Soerendonk

SOERENDONK – De volgende zwerfvuilprikactie van Pro6 is in Soerendonk op zaterdag 15 oktober. Op die dag gaan de vrijwilligers al voor de 39e (!) keer op pad om zwerfvuil te prikken. Men verzamelt om 11.00 uur op het Jan Maasplein in Soerendonk. Om 12.30 uur komt men weer bij elkaar bij het startpunt. Daar wordt al het gevonden materiaal verzameld dat vervolgens afgevoerd zal worden naar de milieustraat. Tot slot wordt een foto gemaakt van de verzamelaars  en van het opgehaalde zwerfvuil. Vorige keer op de World Clean Up Day op 17 september zijn in het buitengebied van Maarheeze toch weer 12 volle zakken afval verzameld in 1,5 uur tijd. De mensen van Pro6 hopen dat jij ook het belang inziet van een schone leefomgeving. Heb je ook zin om mee te doen? Je bent van harte welkom! Als je je eigen fluorescerende hesje meeneemt, dan zorgt de organisatie voor de overige spullen: grijpers, afvalzakken, handschoenen etc. Je kunt het nuttige met het aangename verenigen. Dan heb je meteen jouw beweging in de natuur gehad. Je kunt je van te voren aanmelden via info@pro6cranendonck.nl maar dat is niet verplicht.