100 jarige François Stevens 

HAMONT – Op 25 september werd François Stevens, oprichter van Meubelzaak Stevens dat jarenlang gevestigd was aan de Stad in Hamont, 100 jaar. Hij vierde deze bijzondere verjaardag samen met zijn familie, vrienden en samen met de medebewoners en zorgtoppers van het WZC Sint-Jan Berchmans verzorgingstehuis in Hamont. 

Sedert maart 2019 woont François in het WZC Sint-Jan Berchmans in Hamont. Zijn echtgenote, Francine Stevens (°29-9-1928) is er op 16 februari na een verblijf van één jaar overleden. Het koppel trouwde in mei 1950 en kregen 4 kinderen: Raymond, Nicole, Robert en Danny. Oudste zoon Raymond verongelukte jammerlijk op jonge leeftijd. François heeft 6 kleinkinderen en 8 achterkleinkinderen. Samen met Francine startte hij begin jaren ’60 een meubelzaak in het centrum van Hamont.