Dames FC Cranendonck lijden onnodig puntverlies 

SOERENDONK/GASTEL – Voor de dames van FC Cranendonck stond afgelopen zondag weer de 3e competitiewedstrijd op het programma. Met twee overtuigende overwinningen waren de dames op de goede koers.  De tegenstander van deze zondag op het eigen sportpark was een onbekende, SBC dames 1. Met volle overtuiging op een goed resultaat werd er begonnen aan de wedstrijd. FC Cranendonck was het eerste half uur heer en meester met zeer ruime kansen en het betere voetbal. Waar het eigenlijk al zeker 3-0 voor had moeten staan, stond het nog steeds gelijk. SBC had nog geen goede aanval op kunnen zetten, maar na wat spelerswisselingen bij de thuisploeg begon de wedstrijd te kantelen. Het spel werd slordiger en SBC kon een paar keer over de middenlijn komen. Na een voorzet vanaf links kon de rechtsbuiten van SBC tegen de verhoudingen in toch de 0-1 maken. Dit was tevens de ruststand. Cranendonck zou de tweede helft echt moeten gaan score om hier niet onverdiend de boot in te gaan. Ondanks dat Cranendonck het betere van het spel weer iets overnam, bleef het onrustig ten opzichte van het eerste half uur. De overtuiging leek er een beetje uit, maar toch bleef het geloof dat ze hier absoluut niet hoefden te verliezen. Met nog 15 minuten op de klok kwam daar dan eindelijk het verlossende doelpunt voor de thuisploeg, waarbij Joke met een lobje over de keepster verdiend scoorde. Maar verder dan dit gelijkspel kwamen de dames niet en zo deden ze zich afgelopen zondag écht te kort na een ijzersterke start.  Volgende week zal het elftal niet spelen (deze wedstrijd is verzet). Het zevental speelt wel om 10 uur uit tegen OSVV.