Vacature bij Apotheek Maarheeze 

MAARHEEZE – Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als apothekersassistent? Dat komt goed uit! Want dan zijn wij misschien wel op zoek naar JOU! Om ons team compleet te maken zoeken we een apothekersassistent voor 24-36 uur.

Wie zijn wij?

Apotheek Maarheeze is een zelfstandige apotheek, gevestigd in Medisch Centrum Maarheeze, samen met huisarts, fysiotherapeut en tandarts. In de apotheek werkt de apotheker samen met 11 assistenten. Wat we belangrijk vinden? Een fijne werksfeer, collegialiteit, intensief contact met onze patiënten, deskundigheid, een fijne samenwerking met onze partners zoals huisartsen, thuiszorg en andere instellingen en variatie in het werk! Bij ons krijg je te maken met álle voorkomende werkzaamheden die er in een apotheek zijn. Een gevarieerde job dus! 

Wie ben jij?

Jij bent iemand met een positieve instelling, een goed humeur en je bent graag in contact met anderen. Je bent nauwkeurig en hebt een flexibele instelling. Je houdt van afwisseling in het werk en bent niet bang voor veranderingen. Je hebt de MBO opleiding Apothekersassistent met goed gevolg afgerond.

Wat vind je bij ons?

Wij bieden je een fijne werkomgeving en een enthousiast team om in te stappen. Onze apotheek heeft een dorps karakter en er heerst een gemoedelijke sfeer. Heb je interesse om kennis te maken met ons? Neem contact op via mail: info@apotheekmaarheeze.nl of bel 0031-495-593600. Je sollicitatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.