Verslag J14A van Sporting Pelt 

PELT – Zaterdag 8 oktober gingen we naar Tongeren onder leiding van coach Stefan.

Het begin van de wedstrijd gaan we wat gelijk op maar al snel gaan we verder uitlopen, de 1e helft eindigt met 13-19. De 2e helft heeft bij de start een klein dipje maar dat wordt weer snel hersteld.  Bij de time-out, 10 minuten voor het einde is de stand 21-26.

Er volgen nog mooie doelpunten en met een eindstand van 25-31 heeft ons team weer een mooi resultaat behaald!  Volgende week zaterdag spelen we weer thuis tegen Tessenderlo.

Verslag J14B van Sporting Pelt 

We speelden tegen HV Arena. De eindscore na de match was 16-28. Het was een leuke match. Alle spelers hebben gescoord, en ook Lennert had heel goed gekeept!

Verslag M15 van Sporting Pelt 

Na de gewonnen wedstrijd afgelopen week tegen Kortessem met 27-3, volgde weer een wedstrijd tegen dezelfde ploeg, maar dan in Kortessem. We kregen een andere wedstrijd te zien, waarbij de tegenstand groter was. Uiteindelijk trokken onze dames aan het langste eind en wonnen overtuigend met 11 – 21.