Herfststuk maken in Soerendonk

SOERENDONK – Nu de bomen weer prachtig geel, oranje en rood van kleur worden, brengen we deze warme kleuren ook graag mee naar binnen. De vrijwilligers van het Dorpstrefpunt Soerendonk vinden het dan ook weer eens tijd om gezellig samen een leuk herfststuk te gaan maken. Iedereen is welkom op dinsdag 18 oktober om 19.00 uur welkom in het gemeenschapshuis Den Donck te Soerendonk. Ook Riek van Kessel gaat de bezoekers deze keer hierbij helpen. Voor oasis én pompoenen wordt gezorgd. Het overige materiaal voor in je herfststuk is te vinden in je eigen tuin of in het bos. Denk hierbij aan takken, bloemen, kastanjes, mos, dennenappels, vruchten, noten of boomschors). Om je herfststuk verder op te fleuren zou je ook kunststof paddenstoelen, droogbloemen of mini-pompoenen kunnen kopen in de winkel. Geef je creativiteit de vrije loop en ga gezellig samen met ons aan de slag! De kosten voor deze avond bedragen €10 en een lekker kopje koffie of thee is hierbij inbegrepen. Aanmelden kan bij Rietje Boelens (0031 6 15347137) of met Marian Ras (0031 6 29478347).