Hervorming bezorging HAC Weekblad 

HAMONT-ACHEL – Iedere week wordt er op de redactie van HAC Weekblad een nieuwe krant klaargestoomd vol nieuws uit de regio. De bedeling van de krant wordt in Cranendonck in eigen beheer geregeld en uit onderzoek (uitgevoerd door onderzoeksbureau Markteffect in 2021) blijkt dat deze bedeling goed verloopt met een bezorgpercentage van maar liefst 98%. 

In Hamont-Achel en Pelt wordt de bezorging van de krant uitgevoerd door een extern bedrijf in onderaanneming. De bedeling stond echter niet op punt, waardoor HAC Weekblad samen met dit bedrijf op zoek is gegaan naar een oplossing. Enkele weken geleden werd er een hervorming doorgevoerd en (voorlopig) met succes. 

Het team van HAC Weekblad houdt de vinger aan de pols. Dankzij nauw contact met de bezorgers kan er kort op de bal gespeeld worden wanneer er wordt vastgesteld dat de bedeling niet verloopt zoals dit zou moeten. Heeft u de krant niet of te laat ontvangen? Hou ons op de hoogte via info@hacweekblad.eu