Senioren Vereniging Budel-Schoot

BUDEL-SCHOOT – Wat een fantastische dag hadden de senioren van Budel-Schoot op woensdag 5 oktober. Met een nagenoeg volle bus van Kupers vertrokken ze rond 8.30 uur om te genieten van een mooi programma. Eerst bezocht men musea Vekemans ‘Wassen en Strijken’ in Boxtel, waar de gasten verwelkomd werden met een lekker kopje koffie of thee.

Daarna ging men door naar restaurant de Druiventros in Berkel Enschot voor een heerlijke koffietafel. En toen verder naar Tilburg voor een fantastische rondleiding bij ‘Schrobbelèr’. Dat was genieten daar… proeven, ruiken, luisteren en zingen… in een woord fantastisch!  Tot slot op naar een heerlijk en goed verzorgd diner in Casteren bij restaurant Kruidenlucht. Hartelijk dank speciaal voor Net Hoomans en Leo Nouwen voor het organiseren van deze leuke gezellige reis namens alle leden. Voor Net is dit het laatste reisje dat ze georganiseerd heeft. Daarom…“Net bedankt voor het organiseren van de leuke reisjes al die jaren, je zal zeker gemist worden! ” Hopelijk komt er snel een vervolg van de leuke uitstapjes.

Namens de leden van Senioren Vereniging Budel-Schoot