Workshop: vrij tekenen met de Laserbox 

BUDEL – Op woensdag 19 oktober 2022 is er in Bibliotheek Budel een leuke workshop met de laserbox. Tijdens deze activiteit ga je ontdekken wat voor moois je kan maken met de nieuwe laserbox van het DigiBiebLab. Je begint met tekenen op papier en laat de camera van de laserbox deze tekening lezen. Je mooiste creatie wordt daarna gesneden of gegraveerd in karton of hout. Een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders!

DigiBiebLab
Deze bijeenkomst is onderdeel van het DigiBiebLab van Bibliotheek De Kempen. Hier valt van alles te leren, doen en ontdekken. Ga je mee op ontdekking in de wereld van 3D en Design, Film en Media, Robotica en Programmeren?  Reserveren
Deze workshop is het meest geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De workshop vindt plaats op woensdag 19 oktober 2022, van 15.00 tot 16.30 uur in Bibliotheek Budel. Deelname aan de activiteit kost €7,50. De ruimte is beperkt waardoor er maximaal 8 kinderen kunnen deelnemen. Kijk voor meer informatie en tickets in de agenda op www.bibliotheekdekempen.nl.