Hofkeuring Tuinhier Achel 2022

Op 25 juni hield Tuinhier Achel de jaarlijkse hofkeuring voor haar leden. Er waren 26 deelnemers voor keuring van de siertuin en 19 voor de groententuin. 3 keurmeesters zijn de gehele dag in touw geweest om de tuinen te keuren. Op zaterdag 1 oktober j.l. werden de winnaars bekend gemaakt op de jaarlijkse feestavond in PC De Statie. Winnaar groentetuin is dit jaar Paul Schuurmans met totaal 91 punten. Winnaar siertuin met 91,7 punten is het nieuwe lid, Suzanne Joosten. Beide winnaars, gefeliciteerd met deze prachtige scores. Winnaar word je niet zomaar, het kost aardig wat tijd om je tuin helemaal optimaal in orde te hebben. Maar het resultaat mag er zijn. Tuinieren is een prachtige hobby. Of je nu kiest voor een groenten- of voor een siertuin. Of beiden, men is in beweging, je bent buiten en je weet wat je teelt als je van groenten houdt. Wit u meer weten over tuinieren of over tuinhieren in Achel, bezoek dan eens onze verenigingsavonden in het Michielshof te Achel. Volgende lezing is op dinsdag 15 november, onderwerp vaste planten in uw tuin. U bent van harte welkom.