Welkom bij Carteam Totaal Auto Budel 

BUDEL – Sinds mei van dit jaar is Totaal Auto Budel, uw vertrouwd adres voor alle merken en modellen, aangesloten bij Carteam. “Klopt,” vertellen Rudi en Mariska Vlassak, “Dankzij deze samenwerking kunnen we onze klanten een nog betere en completere service bieden.” Carteam Totaal Auto Budel is gelegen aan ‘t Inne 18 in Budel. 

“We zijn als enige in de regio aangesloten bij Carteam. Dit brengt tal van voordelen met zich mee. Zo werken we vanaf nu samen met een groot netwerk aan autobedrijven. We delen informatie met elkaar maar ook kunnen we, dankzij gezamenlijke aankopen, onze klanten in veel gevallen een scherpe prijs aanbieden,” legt Rudi uit. Mariska vult aan: “Een ander pluspunt is het digitaal onderhoudsboekje voor onze klanten, het zogenaamde ServiceBook. Hierin is alle informatie en onderhoudshistorie over het voertuig digitaal terug te vinden. Ook kun je online zien wanneer de APK van je auto vervalt. Met ServiceBook heb je dus alle informatie over je auto bij de hand.” 

En dankzij de Carteam Mobiliteitsservice kunnen klanten rekenen op 24/7 pechhulp in Nederland of Europa. Zo bent u verzekerd dat u adequaat en snel geholpen wordt wanneer u pech heeft onderweg. Bij een onderhoudsbeurt betaalt u slechts €49,95 incl BTW voor één jaar Pechhulp. De normale prijs is €69,95.

“Bovendien zijn we nu dankzij Carteam veel makkelijker online te vinden, alsook op  social media,” vertelt Mariska. “Onze website is nu zo ingericht dat onze klant ook via de website een afspraak kan maken voor allerlei werkzaamheden. En we hebben door het hele jaar interessante acties, die worden gepubliceerd op onze website en social media.”

Bij Carteam Totaal Auto Budel kunt u terecht voor onder andere reparaties en onderhoudsbeurten van uw voertuig, bedrijfswagen of aanhangwagen. Alle merken zijn welkom. En ook voor het APK klaar maken van uw wagen, het vaststellen en oplossen van storingen en voor het wisselen van de banden bent u hier aan het juiste adres. Kortom: het volledige pakket wordt aangeboden. Maak een afspraak via tel. 0031 6 53441813 of via rudi@totaalautobudel.nl Of kijk op de website voor meer informatie: www.totaalautobudel.nl