Concert Concinite in kerk Boseind

PELT – Op zondag 23 oktober om 10.30u brengt het gemengd koor Concinite uit Pelt een grandioos concert in de voormalige kerk van Boseind. Het laatste concert van dit koor dateert uit 2019 maar ze zijn nu eindelijk weer helemaal klaar na al de corona perikelen om een volwaardig concert te brengen. Intense repetitieavonden met een groep super gemotiveerde zangers en dirigent hebben een geheel nieuw programma opgeleverd. Dit keer wordt het geen klassiek programma maar eerder een medley uit beroemde musicals. Les Miserables, de roman van Victor Hugo brengt je naar Frankrijk begin 19e eeuw in een tijd van onrust, armoede en sociaal onrecht. The Phantom of the Opera, een verhaal over liefde en mededogen werd door Andrew Lloyd Webber gecomponeerd in 1986. Het is de langstlopende Broadway musical aller tijden. Concinite bengt dat hier zomaar even tot leven om er live van te kunnen genieten. Diezelfde schrijver componeerde tevens Evita, het levensverhaal van Eva Duarte Perón met het bekende lied ‘Don’t cry for me Argentina’.  Ook worden er songs gebracht uit West Side Story en Sweet Charity. Het koor wordt op piano begeleid door Martijn Van den Dungen. De algemene leiding is in handen van dirigent Paulus van den Bemt. Tickets kosten € 16,00 (-12j gratis). Info: lieve.geusens@gmail.com/tel 0031 497-456564. Tickets bestellen kan via BE19 784541927912 met vermelding Concinite/kassa