Nieuws VVV Cranendonck 

BUDEL – Momenteel verkrijgbaar in de VVV winkel van Cranendonck: de legpuzzel van Budel, een leuk cadeau voor de komende feestdagen om bij de donkere dagen gezellig samen een puzzel te maken. Er zijn ook puzzels van Budel-Schoot en Maarheeze in de maak. Het is ook de bedoeling dat er een puzzel komt van heel Cranendonck. Een echt verzamelobject dus! En op=op. Weet u dat u uw evenementen kunt laten plaatsen op de groene borden die bij de diverse ingangswegen in onze gemeente staan? Hierbij geldt wel vol=vol. Weet u ook al dat wij voorlopig op woensdag gesloten zijn? Weet u ook dat we altijd nieuwe vrijwilligers kunnen gebruiken en dat wij op 22 oktober gesloten zijn in verband met het jaarlijkse uitje van onze vrijwilligers? U kunt daar volgend jaar ook bij zijn als vrijwilliger; meldt u daarom aan voor enkele dagdelen in onze winkel via vvvcranendonck@gmail.com  En weet u al dat wij geregeld een plek bieden aan een vmbo/mbo stagiaire? Momenteel hebben we een stagiaire van het BRAVO!-College die tot eind november op de donderdagen bij ons zal zijn. En deze stagiaire heeft de nieuwe poster gemaakt (evenementenkalender) die onlangs is gedistribueerd.

Ook leuk om eens te neuzen tussen de diverse streekproducten die we in onze winkel verkopen, zoals thee, honing, zwarte bessen-en lookproducten. Om maar wat te noemen. Of wat denkt u van een lekkere bessen likeur of een wijntje om warm te worden nu de verwarming een graadje lager moet. 

Uiteraard is er ook volop toeristische en recreatieve informatie beschikbaar. Zoals fiets- en wandeltochten in onze regio, bv langs de gedichtentafels. U bent behalve de woensdag, elke dag van harte welkom van 10:00-14:00u en op zaterdag van 10:00-13:00u. VVV Cranendonck is gelegen aan de Markt 22A in Budel. 

Volg ons via

https://www.facebook.com/toeristinformatiecranendonck en/of https://twitter.com/VVVCranendonck of check www.vvvcranendonck.nl