Succesvolle muziektheaterprogramma Joost Spijkers 

VALKENSWAARD – Joost Spijkers, ook bekend van de Ashton Brothers, komt met zijn derde solovoorstelling ‘Hotel Spijkers’ naar Valkenswaard op vrijdag 28 oktober. In ‘Hotel Spijkers’ wordt eindeloos gezongen en gedanst, gelachen, gehuild en gedronken. Een waar visueel, muzikaal en theatraal spektakel.  Sinds 2015 maakt Joost Spijkers samen met zijn band en toneelschrijver Peer Wittenbols “solo” muziektheaterprogramma’s. Dit bleef niet onopgemerkt. Hij won met zijn tweede solovoorstelling in 2018 de Poelifinario voor het meest indrukwekkende theaterprogramma in de categorie kleinkunst. Ook met zijn huidige voorstelling heeft hij een mooie prijs binnengesleept.  

In 2022 won Joost Spijkers de Annie MG Schmidtprijs voor het beste theaterlied met het lied ‘Welkom Thuis’ uit de voorstelling ‘Hotel Spijkers’. De Volkskrant schrijft over deze voorstelling; “In Hotel Spijkers wordt het volle leven bezongen, met alle toppen en dalen”. 

Voor meer informatie over zijn voorstelling of voor het bestellen van kaarten kun je een kijkje nemen op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur  (tel. 0031 40-2074010) of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.