Scouts Hamont organiseert ‘Sint Maarten The Festival’ 

HAMONT-ACHEL – Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Scouts Hamont ook dit jaar weer ‘Sint-Maarten The Festival’! Op vrijdag 4 november is er de ‘Burn Down Party’ en zaterdag 5 november is er het traditioneel ‘Sint-Maartensvuur’. Iedereen is van harte welkom op het terrein tegenover Punch (gelegen op de kruising van de Dijk en de Nobelstraat) in Hamont. 

Tijdens de Burn Down Party zal je vanaf dit jaar kunnen genieten van maar liefst twee feesttenten! Hier zullen enkele toppers van dj’s hun dikste platen komen draaien. Een dag later is het Sint-Maartensvuur. Op deze avond kan u komen genieten van diverse soorten jenever, vier soorten Sezoens, heerlijk verse pompoensoep en veel meer! Daarnaast zullen er ook optredens plaatsvinden van enkele sfeermakende bandjes/dj’s. Voorafgaandelijk aan het Sint-Maartensvuur is er een wandeling voorzien. De wandelingen starten op twee verschillende tijdstippen; eentje om 19.00 uur en eentje om 19.30 uur. Later op de avond zal er ook kinderanimatie aanwezig zijn. Meer info op ons facebook evenement ‘Burn down party 2022’ en ‘Sint-Maartensvuur Scouts Hamont’

Tenslotte laat Scouts Hamont weten dat het vanaf dit jaar NIET meer mogelijk zal zijn om hout/snoeiafval te brengen voor het Sint-Maartensvuur.