Gymen bij senioren Budel 

BUDEL – Heb je tijd over en wil je graag in een leuke, gezellige groep gymoefeningen doen zodat de spieren lekker soepel blijven en je je daardoor jonger en blijer en gelukkiger voelt? Senioren Budel is van plan om de leden meer te laten bewegen. Senioren Budel gaat in Multifunctioneel centrum De Borgh seniorengym FITT met Ons organiseren. Ze willen op een ochtend of middag starten in de Sport- en Spelzaal en er kunnen maximaal 20 personen deelnemen. Bij voldoende animo zullen de nodige bijzonderheden omtrent de volgende data en tijden worden teruggekoppeld met mogelijk ook de kosten, die ze zo laag mogelijk willen houden. Heb je interesse om op een ongedwongen manier mee te doen? Geef je dan op bij het secretariaat op 0031 495 492519 of stuur een e-mailtje naar: seniorenbudel@outlook.com Wees verstandig, overwin je angst voor het onbekende en meld je aan!