Heksenheuveltocht voor ATB en gravelrijders 

REGIO – TWC Nederweert houdt op zondag 20 november voor de tweede keer de Heksenheuveltocht voor ATB- en gravelrijders. Fietsliefhebbers voor off-the-road komen ruim aan hun trekken. De mountainbikeroutes van 30 en 50 km gaan door afwisselend gebied. Door bos, heide en open vlaktes van het Limburgs en Brabants Landschap. De gravelrijders fietsen voor meer dan vijftig procent over onverharde wegen. Ze kunnen kiezen uit de afstanden 50, 65 en 95 km. De geoefende fietser kan zich vastbijten in de langere routes, terwijl de kortere routes prima geschikt zijn voor beginnende fietsers en ouders met kinderen. Heerlijk sporten in de buitenlucht en fietsen door de natuur. De mountainbikeroutes zijn helemaal uitgepijld en uitermate geschikt om alleen te fietsen. 

Gestart kan er worden tussen 8.00 en 10.00 uur bij Daatjeshoeve, Heugterbroekdijk 34 in Nederweert. Voorinschrijven kan tot 19 november op www.fietssport.nl/toertochten. De deelnemersprijs is voor alle afstanden gelijk. NFTU-leden betalen 6 euro en niet-NFTU 8 euro. Onderweg is een pauzeplaats met gratis consumptie. Verder is een helm verplicht, is er een bewaakte fietsenstalling en kan de fiets na afloop worden afgespoten.