Repair Café Seniorenvereniging Maarheeze gaat van start

MAARHEEZE – Op maandag 7 november gaat in Onze School het Repair Café van start. Van 13.30 tot 16.30 uur kunnen leden van de Seniorenvereniging daar terecht met hun kapotte spullen. Iedere eerste maandag van de maand is het Repair Café geopend. Er staan dan een aantal handige en enthousiaste vrijwilligers klaar om de bezoekers te helpen hun meegebrachte broodrooster, koffiezetapparaat of ander apparaat weer in orde te krijgen. Hopelijk gaan veel leden hier gebruik van maken, want een Repair Café is nuttig en gezellig, helemaal van deze tijd.  Samen met een vrijwilliger bezig om de reparatie uit te voeren is gezellig, je kunt er altijd nog van leren en je bent duurzaam bezig door spullen niet zomaar weg te gooien, maar ze een tweede leven te geven. De Seniorenvereniging is blij dat dankzij de inzet van de vrijwilligers, deze zinvolle activiteit nu vanaf 7 november ook voor de leden van de Seniorenvereniging op het programma staat.