Sing 2 in De Walburg

HAMONT – De Gezinsbond Hamont draait weer een kinderfilm in de novembervakantie. Op woensdag 2 november vanaf 14.00 uur is in Cinema Walburg de film Sing 2 te zien. De rolprent duurt 1.45 uur en wordt Nederlands gesproken. Drank en chips zijn verkrijgbaar voor aanvang van de film. Er is geen pauze voorzien.

In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel. Buster heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu heeft Buster z’n zinnen gezet op een nog grotere uitdaging: het opzetten van een nieuwe show in het Crystal Tower Theater in het glamoureuze Redshore City.