Lana was Mini van de Week

BUDEL/MAARHEEZE – Lana was afgelopen weekend de ‘Mini van de Week’ bij de volleybalwedstrijd tussen Ledûb Dames 1 en Sliedrecht. Ze maakte zelf dit verslag: “Hoi. Ik ben Lana en ik volleybal zo’n 2 jaar bij Ledûb. Afgelopen zaterdag mocht ik mini van de week zijn bij Ledub dames 1. 

Ik mocht meedoen met de warming up, die soms best zwaar was, maar ik vond het wel leuk om te doen. Ik mocht ook de eerste bal serveren, wat ik best spannend vond, maar de bal is er toch overgegaan. Het was een spannende wedstrijd, gelukkig hebben ze toch gewonnen.

Ik heb super veel bewondering voor hun teamwork, superknap hoe ze overspelen. Ik vond het een super gave ervaring, ik heb er enorm veel van genoten. Ik hoop dat ik later net zo goed word.”

Foto Lana met Julia van Knippenberg – Foto Jos Meusen