Ledûb Volleybal Dames 1 verslaan Sliedrecht Sport 

MAARHEEZE – Afgelopen zaterdag nam Ledûb Volleybal het op tegen Sliedrecht. De wedstrijd vond niet plaats in de vertrouwde Zuiderpoort in Budel maar in de Smeltkroes te Maarheeze! Speelster Daielle klijsen zorgde voor dit verslag: 

“De eerste set: 25-21. 

We hadden voor deze wedstrijd een erg goed plan gemaakt. We begonnen passend sterk en onze defensie stond als een deur! Onze servicedruk was deze set nog een beetje op en af, maar zoals Jan altijd zegt  “fouten die je maakt op basis van risico zijn geen fouten!” 

Set 2: 25-21. Jaja, dezelfde stand als in set 1. Ondanks dat we steeds beter in ons spelletje kwamen, kwam Sliedrecht dat ook. We moesten meer ‘Grinta’ tonen, maar dat was zoals je ziet geen moeilijke opgave deze set! In set 2 hadden we ook even een vriendje op bezoek. Onze Lynn twijfelde geen seconde en paf, trapte de wesp uit de lucht. In een keer raak… dat doet ze geen 2 keer.

Set 3 was een pittige. 21-25 hebben we helaas deze set afgegeven.. de ‘Grinta’ was even op en de tegenstander zetten ons onder druk met hun service. Ook waren we af en toe even de lengte van de tegenstander vergeten. Maar goed we hebben ons deze set goed herpakt en begonnen vol energie aan set 4!

Set 4: 25-19 Je raadt het al, de laatste set! Alles klopte deze set! Door de lekkere setjes van Nikki en het spreiden van het spel was het aan het net vuren geblazen. De ene kanonskogel naar de andere werd er geslagen! De vechtlust was er en wat hadden we het leuk! Wat een ontzettend leuke wedstrijd en wees maar niet bang volgende week spelen wij de beker! Extra genieten dus van niet 1 maar 2 wedstrijden in Sint Anthonis! Zien we jullie daar? 

Foto Jos Meusen