Alex Looymans wint Aiden Toernooi

BUDEL – Met de nieuwe bedrijfsnaam AIDEN blijft Peter Geelen als hoofdsponsor verbonden aan tafeltennisvereniging Budilia. Door de corona-epidemie stond dit recreantentoernooi drie jaar lang niet meer op het programma. In verband met de tijdsdruk werd er gespeeld om twee gewonnen games. In de A groep plaatsten zich acht spelers voor de kwartfinales. De uitslagen: Henk Peereboom – Harrie de Werdt: 10-12, 16-14 en 9-11.  Peter Meeuwsen – Joop van Gaans: 11-8,  11-9.  Wiel Slegers – Peter Geelen:  4-11, 11-6 en 8-11.  Benny Neijssen – Alex Looymans: 9-11,  9-11. Halve finales:  Alex Looymans  –  Harrie de Werdt: 11-7, 11-7.  Peter Meeuwsen – Peter Geelen: 11-8, 11-9.  In een spannende finale won Alex met 12-10, en 11-8 van Peter. In de B groep speelden Anita Klooster en Ralf Schröder om de 3e plaats. Anita won met 11-7 en 13-11. De 1e plaats was voor good old Martin Bosmans, die zijn oud teamgenote Anja Bennenbroek met 11-6 en 11-7 versloeg. We mogen terugkijken op een sportieve en gezellige tafeltennisavond. Binnenkort staan het familietoernooi, de kaartavond en de clubkampioenschappen op de agenda. Heeft u ook interesse om te tafeltennissen? Bekijk dan de website van Budilia… www.budilia.nl

Foto van links naar rechts: Anja Bennenbroek, Martin Bosmans, Alex Looymans, Peter Meeuwsen en Peter Geelen.